Samen de boot in! Facebook actie gaat binnenkort van start

Dit jaar verloten we een leuk Ontdek- en Doeboek onder onze Facebook vrienden. Houd onze pagina in de gaten en Like dit bericht. We zullen dit leuke kinderboek onder de likes verloten.

Gooi de trossen los en ga mee op ontdekkingsreis!

Ken jij Moos Matroos al? Zij neemt je mee op ontdekkingstocht en samen met haar ontdek je wat er allemaal te beleven en te zien valt aan boord van een boot en op het water. Zo verveel je je nooit meer als je mee uit varen bent met je (groot)ouders.

Of je nu op een motor- of een zeilboot vaart, er valt altijd genoeg te doen en te zien. Want weet jij al hoe het zit met voorrang op het water? Of weet je hoe je een route uit moet stippelen? Moos vertelt er alles over, maar zij doet ook spannende experimenten, maakt leuke knutsels en leert je handige tips en trucjes.

Moos Matroos is de hoofdpersoon in Samen de boot in van Lisette Vos. Het nieuwe en spannende Ontdek- en doeboek voor kinderen aan boord. Ingrid Robers maakte de vrolijke illustraties in dit boek voor kinderen vanaf acht jaar. Goed voor uren plezier op het water. En in het boek vind je ook de echte-matrozen-test, én een heus vaardiploma.

Aangeboden door: uitgeverij Hollandia – Gottmer Uitgevers Groep

https://www.gottmer.nl/watersportboeken/blog/samendebootin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *